Lidmaatschap

 

Wat kunnen leden van de necov verwachten?

  • De mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief deel te nemen aan symposia, studiedagen, cursussen, werkgroepen en andere ecologische activiteiten.
  • De mogelijk om tegen een gereduceerd tarief te abonneren op het vaktijdschrift Bionieuws dat twee maal per maand verschijnt met nieuws uit en over het gehele vakgebied biologie. Bionieuws is het officiële orgaan waarin van de NecoV haar mededelingen publiceert.
  • De mogelijkheid om zich tegen verenigingstarief te abonneren op het tijdschrift Aquatic Ecology.
  • Daarnaast steunen leden met het lidmaatschap de uitvoering van de doelstellingen van de vereniging.

Hoe kunt u lid worden?

Lid worden kan door het aanmeldingsformulier in te vullen en te versturen. U ontvangt dan een bevestiging van uw lidmaatschap en een acceptgirokaart voor het voldoen van de contributie.

Voor vragen over het lidmaatschap kunt u terecht bij Annette Bisseling-Visser


Betalen van buiten Nederland

Het is gebleken dat leden uit Belgie rekeningen van het NIBI ontvangen met het verzoek te betalen op een nederlandse GIRO rekening. Hoewel een GIRO rekeningen een normale bankrekening is, heeft u wel een IBAN nummer van de ontvangende partij (NIBI) nodig. De postbank heeft een service waarmee u deze kan opvragen. [ga naar de postbank IBAN lookup service ]. Het IBAN nummer van postbank (GIRO) rekeningen bestaat uit: NL09PSTB plus 10 nummers: Het rekening nummer van de GIRO rekening, aan de linkerkant met nullen aangevuld tot 10 nummers.