Volledig bericht:

(September 21, 2015) 2015 EEF Congress - Rome, vroege-vogel-registratie 31/3/2015 The 13th European Ecological Federation (EEF) and 25th Italian Society of Ecology�s (S.It.E.) joint conference will take place in Rome from 21st - 25th September 2015.

EEF-congres: Ecology at the Interface: de vroege-vogel-registratie deadline van 31/03/2015 nadert met rasse schreden!

Vroeger informeerden we u reeds over het eerstkomende EEF-congres, 21-25 september 2015 in Rome (http://eefconference.unisalento.it/). Het congres figureert onder de algemene titel Ecology at the Interface, maar behandelt een brede caleidoscoop van voor elke ecoloog interessante onderwerpen.
NecoV is actief lid van de European Ecological Federation (= de overkoepelende organisatie van zowat alle Europese ecologieverenigingen) en ondersteunt de organisatie van dit relatief grootschalige congres. Zoals we u eerder al lieten weten bent u als lid van NecoV ook lid van EEF en geniet u van een gereduceerde registratieprijs. Als u ten volle wilt profiteren van de beste voorwaarden dan moet u wel registreren voor 31 maart, daarna wordt de registratie beduidend duurder. Moest u nog niet weten waar het congres over gaat, lees dan de flyer in bijlage of de informatie op de voormelde website, in het uitgebreide programma moeten zeker onderwerpen zijn die u interesseren, en natuurlijk Rome is sowieso een interessante locatie om deel te nemen aan een op uw interesse bemeten congres.